WEB Antal Vali 1.rész

Antal Vali 1.
Mert mi is az az arctorna ?

forrás: antalvali.hu
2008.06.11.

Az elmúlt hetekben volt szerencsém megismerkedni egy zseniális hölggyel, illetve egy általa kidolgozott ránctalanító módszerrel, ami azonnal beindította a fantáziámat. Remélem, titeket sem hagy majd hidegen ez a technika.

Van egy nagyon kedves és hűséges olvasóm - Berecz Kati -, aki bejelentkezett hozzám a kozmetikába egy kezelésre, mint utóbb kiderült korántsem azért, mert bőrproblémái vannak, sőt... Leginkább rám volt kíváncsi, én pedig az első pár mondata után rá!

Kati ugyanis - mint megtudtam - sokadmagával arctorna trénernek tanul Bojtor Mártánál, aki hosszú évek alatt kidolgozott egy olyan arcizom stimuláló mozgássorra alapuló technikát, amellyel vissza lehet fordítani a már elindult ráncosodási folyamatokat, ráadásul a tréning nem csak ránctalanít, hanem bőrméregtelenítő, keringés stimuláló, anyagcserefokozó hatással is bír. Kati zseniálisan felismerte, hogy ennek a módszernek az - önmagában is csodálatos - hatását ki lehet egészíteni az általam propagált életformával, és kozmetikumokkal. Rájött, hogy ezzel a "fúzióval" még látványosabbá és eredményesebbé tehetjük az ezzel az arctornával elért eredményeket.

Szó szót követett, és pár hétre rá Bojtor Márta meghívott a végzős trénercsoportjához előadást tartani. Mártával már az első találkozásunk első perceiben úgy éreztük, mintha évtizedek óta ismernénk egymást! Igen, évtizedekről beszélek, hisz a személyigazolványában feltüntetett születési dátuma szerint már ő sem mai lány, de a lénye, a kisugárzása és a kinézete ezt erősen megcáfolja.

Az általa kidolgozott technika, ami több, mint 200 gyakorlatból áll, csak egy valamiben nem volt még tökéletes, mégpedig abban, hogy nem talált hozzá megfelelő kozmetikumot.

A "Mindennapi mérgeink" c. oktató cd-m kivonatolt változatát adtam elő a lányoknak, ami nem kis megrökönyödést váltott ki belőlük. Nem is gondolták volna, hogy hiába a jó technika, ha közben otthon a nem megfelelő kozmetikumokkal visszamérgezzük a bőrünket. A másfél órára tervezett előadásom egy estébe nyúló beszélgetésbe alakult át. Úgyhogy végül az egész vasárnap délutánt és estét együtt töltöttük a lányokkal.

Megkértem Mártát, hogy a tanfolyamai, tréningjei indulása előtt küldjön át nekünk is tájékoztató anyagot, amit majd fel fogok tenni ide az oldalra, mert mindenkinek melegen ajánlom, 30-32 év felett pedig szívem szerint kötelezővé tenném Márta arctornáját. Mint tudjátok, az arcbőrünk rengeteg mimikai izmot fed, ezeket edzeni, rugalmasítani lehet, akár a test egyéb izmait. Ezt a képességet állítja céljaink szolgálatába Márta rendszere. Egyénre szabott gyakorlatokkal tetszőleges pontokon ér el változást. Az arc karakterét természetesen nem tudjuk megváltoztatni, de a szarkalábakat, a homlokráncokat kisimíthatjuk, a tokát visszahúzhatjuk, a megereszkedett állat feszesre tornáztathatjuk, a száj fölötti ráncokat izommal tölthetjük föl és a nyak izmait is ruganyossá edzhetjük Márta módszerével.

Antal Vali

Trénerképzés !
a kurzust Bojtor Márta vezeti.

On-line arctorna tréner képző tanfolyam indul 2023 október 2.-án.

Minden további információt megtudhat,
ha ír az info@arctorna.hu
vagy a
bojtormarta55@gmail.com

címre, vagy hívja a
+36 30 337-9957-es számot.

A trénerképzésről bővebben
ide kattintva
olvashat.


Kezdő tanfolyam !
a kurzust Fedor Ágnes vezeti.

Ebben az évben már
kezdő tanfolyam nem indul!

A következő kezdő
tanfolyam időpontja:
2025 Március

további infó itt: katt. ide

A kezdő tanfolyamra először
e-mailben kérem a jelentkezést ,
utána az előleg befizetését, 
mert e-mail cím nélkül nem tudom
az elektronikus számlát elküldeni !!!

Kezdő tanfolyam információ kérés:
agnesfedor.info@gmail.com
vagy
+36 30 556-1988


csütörtökön 11:00-12:00ig.

Gyakori Kérdések

Archibák – okok- következmények...
Miért öregszik az arc?
Mikor kezdjem el az arctornát?.
Milyen életkorban mit eredményez?
Mennyi a felső korhatár?
Milyen hatást várhatok tőle?
Mennyi idő alatt látszik a hatás?

Összehasonlítható-e az arctorna az arcjógával?

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa31
mod_vvisit_counterTegnap84
mod_vvisit_counterA héten2220
mod_vvisit_counterA hónapban4050
mod_vvisit_counterÖsszesen2969909

..